Autoteippaukset ja ikkunoiden tummennukset

Autoteippauksia ja autojen ikkunoiden tummennuksia tehdään Seinäjoen sekä koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja tarpeen mukaan myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Autoteippaukset

Teippauksella varustettu auto mainostaa yritystäsi näppärästi tien päällä. Teemme teippaukset toiveidesi mukaan toteutettuna. Suunnittelu käy varsin nopeasti, sillä tietokannastamme löytyvät useimmat automallit, minkä ansiosta pystymme myös laskemaan tarkan tarjouksen suoraan materiaalinkulutuksen perusteella. Laatulaitteet ja -materiaalit mahdollistavat valokuvantarkan tulostuksen ja leikkauksen. Materiaaleille lupaamme jopa seitsemän vuoden takuun. 

Nykymateriaalit mahdollistavat myös auton teippaamisen kokonaan. Uusi auto voidaan teipata yrityksesi väreihin, ja teippi voidaan helposti poistaa, kun auton vaihto tulee ajankohtaiseksi.

Autoteippaukset, Mainostalo Active Oy, Seinäjoki

Ikkunoiden tummennukset

Tummentamiemme autonikkunoiden määrä luetaan jo sadoissa. Koulutettu henkilökuntamme tekee valtaosan tummennuksista autoliikkeille uusiin autoihin, mikä kertoo työmme hyvästä laadusta ja ammattitaidostamme.

Varastostamme löytyy suoraan viittä eri tummuusastetta vaaleasta lähes läpinäkymättömään. Naarmusuojattu, muotoiltava kalvo mahdollistaa myös avattavien ja muotoilua vaativien ikkunoiden tummennukset. Kalvotus käy helposti ilman verhoilujen tai ovipahvien purkamista. 

Tiesitkö, että ikkunakalvot poistavat jopa 80 % auringon lämpösäteilystä ja 99 % UV-säteilystä? Näin autosi verhoilu ei haalistu, ja auto ei tunnu kesäkuumalla kuin saunalta. Talvella kalvossa oleva alumiini puolestaan edesauttaa jäisten ikkunoiden sulamista.


Annamme kalvoille viiden vuoden kirjallisen takuun ja asennukselle yhden vuoden takuun. Asennus suoritetaan mieluiten omissa tiloissamme, sillä työ vaatii erityistä puhtautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!