Autoteippaukset ja ikkunoiden tummennukset

Autoteippaukset ja autojen ikkunoiden tummennukset tehdään Seinäjoen sekä koko Etelä-Pohjanmaan alueella, tarpeen mukaan myös muualla Suomessa


Autoteippaukset

Teippauksella varustettu auto mainostaa yritystäsi näppärästi tien päällä. Teemme teippaukset toiveidesi toteutuksella. Suunnittelu käy varsin nopeasti, sillä tietokannastamme löytyvät useimmat automallit, minkä ansiosta pystymme myös laskemaan tarkan tarjouksen suoraan materiaalinkulutuksen perusteella. Laatulaitteet ja -materiaalit mahdollistavat valokuvantarkan tulostuksen ja leikkauksen. Materiaaleille lupaamme jopa 7 vuoden takuun. 

Nykymateriaalit mahdollistavat myös auton teippaamisen kokonaan, uusi auto voidaan teipata yrityksesi väreihin ja teippi voidaan helposti poistaa kun autonvaihto tulee ajankohtaiseksi.


Ikkunoiden tummennukset

Tummentamiemme autonikkunoiden määrä luetaan jo sadoissa. Koulutettu henkilökuntamme tekee valtaosan tummennuksista autoliikkeille uusiin autoihin, mikä kertoo työmme hyvästä laadusta ja ammattitaidostamme.

Varastostamme löytyy suoraan viittä eri tummuusastetta vaaleasta lähes läpinäkymättömään. Naarmusuojattu, muotoiltava kalvo mahdollistaa myös avattavien ja muotoilua vaativien ikkunoiden tummennukset. Kalvotus käy helposti ilman verhoilujen tai ovipahvien purkamista. 

Tiesitkö, että ikkunakalvot poistavat jopa 80 % auringon lämpösäteilystä ja 99 % UV-säteilystä. Näin autosi verhoilu ei haalistu ja auto ei tunnu kesäkuumalla kuin saunalta. Talvella kalvossa oleva alumiini puolestaan edesauttaa jäisten ikkunoiden sulamista.

Annamme kalvoille 5 vuoden kirjallisen takuun ja asennukselle 1 vuoden takuun. Asennus suoritetaan mieluiten omissa tiloissamme, sillä työ vaatii erityistä puhtautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »